Background Blogger

Thursday, April 22, 2010

02-03-10: Aktiviti Riadah OC - Badminton

Pada 02 Mac jam 10 malam...plan main badminton berjalan lancar. Maaf pada yang tak dapat join, harapnya plan akan datang semua dapat bersama. Gambar tak banyak mana...ada rakaman video tapi visual kurang memuaskan, format 3gp aje. Tapi, layankan je la yek! (^^,)


Hebat Ijam main...raket terbalik tu... ;-p

Dong beraksi bagai pemain skuash! ;-)


Gaya pro...


Wan tersenyum bersimpul-simpul nampaknya...ehehee...

Di bawah adalah video yang sempat dirakam waktu game berlangsung. Saksikan gelagat rakan-rakan yang sakan bermain badminton. Macam-macam gaya. =)
  
video

video

video

video

So...guys, next planning? Riadah apa pula ya? Volley ball? Futsal? Berjoging beramai-ramai pun ok juga, kan? Hope we all can be more healthier~


"Peace...no fight~~"

18-02-10: Trip to Melaka

Hello...hello...hello! Salam 1 Malaysia~

Sorry guys...agak lama tak update blog ni. Admin tak punya masa untuk itu sebelum ni...harap dimaafi. Apa pun selepas ni harapnya OC akan terus aktif dengan aktiviti-aktiviti bersama. Kali ni admin upload gambar-gambar trip ke Melaka pada bulan Februari yang lepas. Masih belum terlewat untuk dijadikan tatapan teman-teman sekalian. [Cewah...ayat karangan gitu...hehe.]

Sebelum bertolak. Apa Anuar duk baca tu...

Ready to go!
 
 Singgah makan~

Tengok Akhir kat sebelah Shai...steady je... ;-)

Tiba di lokasi...

Wajah-wajah ceria...

 
Ish2...dah macam perhimpunan haram ni... ;-p

Cari port!

 Tiga dara pingitan... =)

Aksi cameraman...macam2 gaya daa...

Oppss! Apa kes? ;-D

Sempat bermandi-manda...

Antara yang hadir...jurugambarnya ialah Amil. Terima kasih atas jasa murnimu..hehee!

Faiz sebagai pengerusi makan nampaknya...

Ikin dan Shai...

Kenapa muka penyek tu Akhir oi...

Ini antara gambar-gambar yang terpilih untuk menghiasi blog OC...heheh. Harap semua geng dapat berkumpul lagi untuk aktiviti akan datang. Pada yang tak dapat hadir, lain kali boleh join [cik admin pun tak dapat join waktu tu...isk2].  Apa pun, moga ikatan persahabatan tu takkan putus ibarat air yang mengalir. Stay in touch!(^,^)v

Peace...no fight~~